Voordelen WordPress website

Met veel plezier leggen we je uit wat belangrijke redenen zijn om voor een WordPress website te kiezen. Hieronder de belangrijkste punten. Heb je naar aanleiding hiervan nog vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Tel. 0314-361516 of stuur een e-mail naar info@123goedkopewebsite.nl

1. WordPress templates

WordPress heeft heel veel templates (ontwerpen) die je, zowel gratis als tegen betaling, via het internet kunt bemachtigen. Een thema is het uiterlijk van jouw website. 123Goedkopewebsite werkt niet alleen met deze gestandaardiseerde ontwerpen, maar maakt ook ontwerpen op maat voor jouw website. Wij geven de voorkeur aan een maatwerk ontworpen website, omdat we er dan zeker van zijn dat het ontwerp volledig aansluit bij jouw bedrijf.

Templates

2. WordPress plugins

Ook op het gebied van WordPress plugin is er meer dan voldoende aanbod. Een plugin is een aanvullend stukje techniek dat gekoppeld kan worden aan jouw website. Zo zijn er plugins beschikbaar voor o.a. fotosliders, contactformulieren, nieuwsbrieven, anti-spam functies en nog veel meer! Veel van deze plugins zijn kosteloos te downloaden via de site van WordPress. Een groot voordeel van deze bestaande plugins is dat we het niet op maat voor je hoeven te ontwikkelen. En dat scheelt natuurlijk weer in de kosten!

3. Zoekmachine vriendelijk

Het systeem van WordPress is van zichzelf al bijzonder zoekmachine-vriendelijk opgebouwd. Ook de SEO plugin van Yoast is een uitermate geschikte tool waarmee je jouw pagina’s optimaal kunt instellen voor een betere vindbaarheid binnen zoekmachines. Wil je echter goed scoren op gerichte zoektermen binnen zoekmachines als Google? Overweeg dan een pakket voor zoekmachine optimalisatie bij 123Goedkopewebsite! Deze zijn op aanvraag verkrijgbaar.

4. Gemakkelijk te gebruiken

Je hebt geen kennis van programmeren? Geen enkel probleem! Binnen het CMS van WordPress kun je gemakkelijk de inhoud van jouw website zelf beheren. Of je nu teksten wenst aan te passen, foto’s wilt uploaden, pagina’s wilt bewerken of aanmaken, WordPress maakt het mogelijk! Op internet zijn vele video’s te vinden over het gebruik van WordPress en het onderhouden van jouw pagina’s. Laat je jouw nieuwe website door 123Goedkopewebsite ontwerpen en ontwikkelen, dan krijg je van ons een gratis handleiding bijgeleverd!

eenvoud

5. Betaalbaar

Juist omdat er zoveel gratis plugins te downloaden zijn, en dat WordPress geen licentiekosten rekent, kun je erg voordelig uit zijn bij een nieuwe website. Geef je echter de voorkeur aan een maatwerk website, dat volledig gericht is op jouw doelgroep? Dan komen de kosten uiteraard hoger te liggen. Echter ben je in vele gevallen nog steeds minder kwijt dan een maatwerk website in een ander (huisgemaakt) CMS.

6. Uitgebreide gebruikersrechten

Wordt jouw website door meerdere personen onderhouden? Dan is WordPress voor jou een geschikte oplossing. Het systeem biedt je de ruimte om meerdere gebruikers aan te maken en hen onder te verdelen in verschillende rangen. Uiteraard kun je vanaf jouw hoofdaccount de rangen beheren, toevoegen, verwijderen en/of aanpassen.

7. Meertalige website

Ook op het gebied van een meertalige website loopt WordPress niet achter de feiten aan. Er zijn verschillende plugins beschikbaar die het mogelijk maken om van jouw website een meertalig te maken. Zo is de (betaalde) plugin van WPML een aanrader voor bedrijven die hun website in meerdere talen willen aanbieden.

8. Snelle laadtijd

De codering van WordPress websites is erg licht wat maakt dat een website snel kan laden. Een snelle laadtijd is tegenwoordig een eis! Zowel Google als jouw bezoekers hechten hier bijzonder veel waarde aan. Zo is uit onderzoek gebleken dat elke seconde aan laadtijd kan zorgen voor maar liefst 7% minder conversies. Je kunt zelf jouw website snel maken/houden door minder grote afbeeldingen toe te voegen, een snelle hosting afsluiten, etc.

9. Responsive website

Een relatief nieuwe term bij ontwikkelaars is responsive webdesign. Een website die niet goed leesbaar is op tablets en smartphones is er vanaf nu niet meer bij! Een responsive website schaalt te allen tijde mee met het formaat van jouw scherm. Er hoeft dus geen aparte mobiele website meer voor jou ontwikkelt te worden. 123Goedkopewebsite maakt jouw WordPress websites volledig responsive waardoor je geen waardevolle bezoekers meer verliest die jouw website niet goed kunnen openen!

responsive

button_green