voordelen van 123Goedkopewebsite.nl

Waarin 123Goedkopewebsite.nl zich duidelijk van collega’s onderscheid? Hieronder de 4 belangrijkste redenen voor 123GoedkopeWebsite te kiezen.

Eenmalige investering

Veel online spelers maken gebruik van licenties. Dit betekent dat je de software die je gebruikt feitelijk huurt. Er is niets van jou bij! Maar je betaalt hier (vaak) maandelijks voor. Wil je een andere website of je wil jij je website laten maken door iemand anders, dan ontstaan er vaak grote problemen. Het abonnement wordt stopgezet en je bent alles kwijt. Je hebt helemaal niets meer. Of je krijgt een export bestand en je hebt verder geen idee wat je hiermee moet doen.

Bij 123Goedkopewebsite.nl betaal je voor een website en die krijg je dan ook. Je bent zelf volledig eigenaar van je website en je bepaalt zelf wat je er in de toekomst mee doet. Wel zo makkelijk. Om een stabiel werkende website aan te bieden, verzorgen wij wel de hosting van de website.

Professionele templates

Professioneel is inderdaad een ruim begrip. Helaas zien we wel vaak dat er gesproken wordt over professionele templates, terwijl iedereen die vluchtig een blik hierop werpt een andere conclusie trekt. Fossiele templates worden ze in webtaal vaak genoemd. Leuk dat je gratis een fossiele template mag uitzoeken, maar of dit een positieve bijdrage levert aan je website? Nee natuurlijk niet.

Bij 123GoedkopeWebsite ligt dit toch echt anders. Met een groot aantal hoogstaande templates is dit een belangrijke reden waarom mensen juist voor ons kiezen. Mensen zijn erg visueel ingesteld, dus je website wordt in ieder geval als eerste beoordeeld op de “looks”. Met de templates van 123GoedkopeWebsite maak je wél indruk. Het assortiment wordt wekelijks aangevuld met nieuwe ontwerpen, dus er zit altijd wel een ontwerp voor je tussen. Daarnaast passen we het ontwerp graag voor je aan. Heb je een geheel eigen visie over hoe je website eruit moet komen te zien? Maak dan gebruik van onze ontwerpservice voor een ontwerp op maat.

Verborgen kosten vrij!

Een bekend probleem zijn de verborgen kosten. Je website wordt voor een gering tarief of zelfs gratis aangeboden, maar bij uitbreidingen moet je ineens flink de portemonnee trekken. Daarnaast worden er ook vaak maandelijkse kosten in rekening gebracht. Om maar te zwijgen over verplichte advertenties die je website alleen maar een onprofessionele uitstraling geeft.

Nee! Bij 123GoedkopeWebsite.nl betaal je eenmalig voor je eigen website. Dat is je investering. De enige terugkerende kosten die je mogelijk tegen zou kunnen komen, zijn zeer geringe hostingkosten. Ook ontvang je meteen het volledige WordPress cms systeem. Je hebt dan toegang tot alle functionaliteiten. Je betaalt niet extra voor uitbreidingen die standaard in het cms systeem van WordPress aanwezig zijn.

Je website direct of binnen 1 week live!

Veel mensen zijn teleurgesteld in de beloftes die webbouwers hebben gemaakt over oplevertijden. Vaak worden er toezeggingen gedaan die nooit worden nagekomen. En jij kan niet verder.

Bij 123Goedkopewebsite is dit nooit aan de orde. Kies je voor een template dan staat de website na de bestelling direct live. Makkelijker kan niet. Kies je voor een ontwerp op maat, dan ontvang je binnen 2 werkdagen een ontwerp per e-mail. Uit ervaring blijkt dat we 95% van de “ontwerp op maat websites” binnen 1 week kunnen opleveren. Jij hebt behoefte aan duidelijkheid. Bij ons krijg je duidelijkheid!


button_green