Onze werkwijze

Bij 123Goedkopewebsite.nl kun je snel en goedkoop een website laten maken. Zonder maandelijkse licentiekosten of andere verborgen kosten. De website is van jou* en als je wil kun je binnen 5 minuten live zijn. Maar hoe werken wij precies? Hieronder stap voor stap uitgelegd.

Zoals de naam al doet vermoeden kun jij je website in 3 stappen bestellen.

Stap 1:
Kies je pakket, eventuele optionele onderdelen, hosting en domeinregistratie. Zodra je een pakket aanklikt, dan wijst dit zich vanzelf.

Stap 2:
Afhankelijk van je keuze of je gebruik gaat maken van een template of een ontwerp op maat. Kies je voor een template, dan kun je in deze stap jouw ontwerp uitkiezen. Zodra je de bestelling hebt afgerond, kun je het ontwerp nog zelf voorzien van een andere kleur en kun je eventueel een logo toevoegen. Kies je voor een ontwerp op maat, dan kun je ons een briefing aanleveren met opmaakwensen en eventueel materiaal, zodat wij een ontwerp op maat kunnen maken. Binnen 2 werkdagen ontvang je het concept per e-mail. Pas wanneer je een definitief akkoord hebt gegeven, gaan we het ontwerp verwerken in je WordPress website.

Stap 3:
Tijdens deze stap kun je de bestelling afronden. Het mooie van onze dienstverlening is dat, zodra je de website definitief hebt besteld, de website ook gereed staat voor gebruik. Via de e-mail ontvang je alle gegevens om direct aan de slag te kunnen gaan. Inclusief een heldere, uitgebreide handleiding. Vanzelfsprekend staan we je bij met hulp mocht dit nodig/wenselijk zijn. De betaling is eenvoudig en veilig te verrichten via Ideal. Je loopt hierbij dus geen enkel risico.

Ook naderhand zijn we gewoon telefonisch bereikbaar om je vragen te beatwoorden. Je staat er niet alleen voor. De klantenservice is op werkdagen bereikbaar van 8.30 uur tot 17.00 uur via telefoonnummer 0314-361516 of stuur een mail naar info@123goedkopewebsite.nl

*Wordpress is een open source pakket. Dit betekent dat wij niet zelf het WordPress pakket hebben ontwikkeld. Wij leveren slechts de dienst om dit systeem aan jouw wensen aan te passen. Dit neemt niet weg dat jij de volledige beschikking hebt over jouw website en je van geen enkel webbedrijf afhankelijk bent.