In 3 stappen je website bestellen
Stap 1  ■  Kies je pakket
Stap 2  ■  Webdesign
Stap 3  ■  Bestelling afronden

Canvas

Canvas template
Bekijk demo Bekijk een ander thema

Canvas is ons meest ambitieuze thema tot dusver. Elk element van Canvas is makkelijk aanpasbaar door middel van ons opties paneel, dus je kan het design, lay-out en de typografie maken zoals je zelf wilt. Als je op zoek bent naar een makkelijk en breed aanpasbaar blog design, of gewoon een starters thema voor je volgende project? Dan is Canvas het thema dat je zoekt!

PAS ELK ELEMENT AAN

Canvas maakt het mogelijk om zelf de stijl en typografie van de meeste elementen te veranderen. Met meer dan 100 opties bied het je hulp om het uiterlijk zo te maken zoals jij dat wilt, zonder dat je de code wijzigt!.

GEAVANCEERDE LAY-OUT CONTROLS

Canvast laat je makkelijk de breedte van de site veranderen tussen 600 en 2000 pixels. Het geeft je ook de mogelijkheid om de lay-out van je kolommen te veranderen in de Layout Manager. Daarnaast heb je nog de keuzen voor standaard, boxed of volledige breedte lay-out.

VOLLEDIG RESPONSIVE DESIGN

Het ontwerp zal schalen zodat het past in alle browser breedtes/resoluties en mobiele apparaten. Ga uw gang, bekijk de demo en schaal uw browservenster!

SHOP FACILITEITEN

Dit thema werkt out of the box met al onze vrije beschikbare eCommerce plugins. Bied winkel faciliteiten effici├źnt aan via je WordPress website.

GOOGLE FONTS ONDERSTEUNING

Je kan de lettertype op de site wijzigen naar uw voorkeur. Maak ook gebruik van de Google Fonts om een stap verder te gaan dan de standaard web-safe fonts.

CHILD THEME VRIENDELIJK

Canvas is het eerste thema van WooThemes dat gebruik maakt van aangepaste hooks, wat het een stuk gemakkelijker maakt om het thema aan te passen via het child-thema zonder aan het main parent-thema te komen.

PORTFOLIO FUNCTIONALITEIT

Canvas komt met een portfolio post type waar je je laatste projecten, designs of zelfs producten aan kan bieden. Een toegwijde pagina template laat je portfolio zien met een categorie sorteerde en lightbox functionaliteit voor het gebruiksgemak.

AANGEPASTE WIDGETS

Het thema heeft 2 widgetized gebieden in de sidebar, en 4 widgetized gebieden in de footer(optioneel), daarnaast komen daar ook de aangepaste Woo Widgets bij. Er is ook een widgetized homepagina en een widgetized pagina template, die je de mogelijkheid bied om widgets direct op een pagina te plaatsen.

MAGAZINE & ZAKELIJKE TEMPLATE

Canvas bied je een Magazine en een Zakelijk pagina template, bij beide pagina templates zijn javascript sliders inbegrepen zo kun je je homepagina als magazine of zakelijk thema laten dienen.

KLAAR VOOR WOOSLIDE

Voeg een slideshow in je WordPress thema toe via shortcodes of via aangepaste widgets. Voeg ze toe aan je blogposts of pagina’s, gebaseerd op hun eigen aangepaste post types. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Comments are closed.

Mijn actieprijs Excl. BTW

0
,-
  • Selecteer een pakket aan de linker kant.

toch liever een offerte op maat?

op werkdagen binnen 4 uur antwoord

Maatwerk nodig?
neem vrijblijvend contact met ons op

Daarom wil jij je website laten maken door 123GoedkopeWebsite.nl

123GoedkopeWebsite.nl garandeerd:
  • laagste prijs van Nederland vanaf 99 euro
  • éénmalige investering, geen licenties of maandelijkse kosten
  • gewoon telefonisch bereikbaar 0314 - 36 15 16
  • website direct online
  • volledig Wordpress CMS
  • 100% tevredenheids garantie
  • eigen website, geheel onafhankelijk

Inmiddels 0139126 websites ontwikkeld