In 3 stappen je website bestellen
Stap 1  ■  Kies je pakket
Stap 2  ■  Webdesign
Stap 3  ■  Bestelling afronden

Briefed

Briefed template
Bekijk demo Bekijk een ander thema

Briefed is voor alle soorten designers & creatievelingen en dat is te danken aan de modulaire layout, een strak maar minimaal design, ontworpen door Cameron Moll, De homepagina is compleet aanpasbaar met een portfolio dat gebaseerd is op post types, optioneel Dribble feed en jsMasonry voor een adaptieve layout.

UNIEKE FUNCTIES

FEATURED SLIDER

Een aangepaste homepage slider om uw werk of producten te laten zien in stijl, dit is allemaal mogelijk gemaakt door jQuery. Een optionele slider met paginering geeft al uw bezoekers een overzicht van de pagina’s. Posts kunnen ook portfolio items of blog items zijn, dit is tag gebaseerd.

AANGEPASTE HOMEPAGE

A custom home page layout with about, slider, portfolio, and tumblog modules, all of which can be enabled or disabled in the theme options.

PORTFOLIO PAGE TEMPLATE

Een optioneel geintegreerde portfolio gedeelte aangedreven door aangepaste berichttypes, welke gebruik maakt van jQuery Masonry script om uw werk te laten en kan sorteren op basis van tags.

AANGEPASTE BERICHTTYPES

Het thema maakt volop gebruik van de nieuwe aangepaste berichttype functionaliteiten die zijn meegekomen met WordPress 3.0, dus het toevoegen van slides en producten is heel simpel.

AANGEPASTE TYPOGRAFIE

U kunt uw lettertype wijzigen in een lettertype die bijpassend is bij het thema. Dit thema bevat ook volledige Google Fonts support.

ANGEPASTE WIDGETS

Het thema heeft 1 widget sidebar(deze kan ook op de homepage getoond worden) en maximaal 4 widget gebieden in de footer, zoals altijd zijn er eigen Woo Widgets aanwezig(Ad Space, Blog Author, WooTabs, Subscribe, Feedback,  Search, Flickr and Twitter).

ALTERNATIEVE STIJLEN

Het thema bevat 9 alternatieve stijlen welke je kan zien in de demo. Dit thema bevat ook een stijlingsoptie voor de achtergrond kleur/afbeelding, omgeving, links en knoppen kleuren.

Comments are closed.

Mijn actieprijs Excl. BTW

0
,-
  • Selecteer een pakket aan de linker kant.

toch liever een offerte op maat?

op werkdagen binnen 4 uur antwoord

Maatwerk nodig?
neem vrijblijvend contact met ons op

Daarom wil jij je website laten maken door 123GoedkopeWebsite.nl

123GoedkopeWebsite.nl garandeerd:
  • laagste prijs van Nederland vanaf 99 euro
  • éénmalige investering, geen licenties of maandelijkse kosten
  • gewoon telefonisch bereikbaar 0314 - 36 15 16
  • website direct online
  • volledig Wordpress CMS
  • 100% tevredenheids garantie
  • eigen website, geheel onafhankelijk

Inmiddels 0139126 websites ontwikkeld