In 3 stappen je website bestellen
Stap 1  ■  Kies je pakket
Stap 2  ■  Webdesign
Stap 3  ■  Bestelling afronden

Beveled

Beveled template
Bekijk demo Bekijk een ander thema

Beveled is een strak maar verfijnd portfolio thema, die gebruikt kan worden om je werk of foto’s te laten. Het is compatible met de WooTumblog plugin, die je toegang geeft tot post-formaten en iPhone publishing!

UNIEKE FUNCTIES

VOLLEDIG RESPONSIVE DESIGN

Het ontwerp zal schalen zodat het past in alle browser breedtes/resoluties en mobiele apparaten. Ga uw gang, bekijk de demo en schaal uw browservenster!

FEATURED SLIDER

Een aangepaste homepages featured slider om noemenswaardige content te laten zien. FlexSlider maakt het mogelijk om deze informatie via mobiele apparaten te bekijken. Je kan foto’s of videos in de aangepaste mediavelden plaatsen voor elk blog item.

INTRODUCTIE TEKST

Een makkelijke manier om je bezoekers van je blog welkom te heten of om informatie te geven over je site. Title en tekst typografie kunnen worden aangepast.

AANGEPASTE TYPOGRAFIE

U kunt uw lettertype wijzigen in een lettertype die bijpassend is bij het thema. Dit thema bevat ook volledige Google Fonts support. Standaard worden lettertype  Lobster, Droid Sans and Droid Serif gebruikt.

AANGEPASTE WIDGETS

The theme has 1 widgetized sidebar and up to 4 footer widgetized areas, and as always comes with custom Woo Widgets (Ad Space, Blog Author, Video/Embed, WooTabs, Subscribe & Connect, Search, Flickr and Twitter).

ALTERNATIEVE STIJLEN

Het thema bevat meerdere stijlen welke je kan zien in de demo. Dit thema bevat ook een stijlingsoptie voor de achtergrond kleur/afbeelding, omgeving, links en knoppen kleuren.

WOOTUMBLOG ENABLED

Beveled is compatible gemaakt met de WooTumblog plugin, dus als je deze aanzet worden alle features van de website in een lijstje onder elkaar gezet. Het functioneert allemaal ook goed zonder de plug-in.

 

TUMBLOG FUNCTIONALITEITEN

WERKT ALS TUMBLER

Tumblr is een indrukwekkend & erg populair platform en nu is het mogelijk om die functionaliteiten naar je eigen WordPress gebaseerde site over te brengen.

UITGEBREIDE MULTIMEDIA SUPPORT

Het posten van multimedia elementen(plaatjes, videos, audio, quotes, notities & links) is super gemakkelijk om te doen en het thema handelt alle verschillende post-types automatisch af.

GEAVANCEERDE QUICKPRESS

Post naar je Tumblog vanaf je Dashboard, gebruik de geweldige en nieuwe AJAX-powered & WooThemes-exclusieve Quickpress functionaliteit die in dit thema verwerkt is.

Comments are closed.

Mijn actieprijs Excl. BTW

0
,-
  • Selecteer een pakket aan de linker kant.

toch liever een offerte op maat?

op werkdagen binnen 4 uur antwoord

Maatwerk nodig?
neem vrijblijvend contact met ons op

Daarom wil jij je website laten maken door 123GoedkopeWebsite.nl

123GoedkopeWebsite.nl garandeerd:
  • laagste prijs van Nederland vanaf 99 euro
  • éénmalige investering, geen licenties of maandelijkse kosten
  • gewoon telefonisch bereikbaar 0314 - 36 15 16
  • website direct online
  • volledig Wordpress CMS
  • 100% tevredenheids garantie
  • eigen website, geheel onafhankelijk

Inmiddels 0139126 websites ontwikkeld