In 3 stappen je website bestellen
Stap 1  ■  Kies je pakket
Stap 2  ■  Webdesign
Stap 3  ■  Bestelling afronden

Athena

Athena template
Bekijk demo Bekijk een ander thema

Athena is een nette business/portfolio/blogging thema met een unieke featured slideshow een optie voor een WooCommerce shop pagina. Dit thema bevat alle toeters en bellen van WooDojo!

UNIEKE FUNCTIES

VOLLEDIG RESPONSIVE DESIGN

Het ontwerp zal schalen zodat het past in alle browser breedtes/resoluties en mobiele apparaten. Ga uw gang, bekijk de demo en schaal uw browservenster!

FEATURED SLIDER

Een aangepaste homepages featured slider om noemenswaardige content te laten zien. FlexSlider maakt het mogelijk om deze informatie via mobiele apparaten te bekijken. Je kan foto’s of videos in de aangepaste mediavelden plaatsen voor elk blog item.

OVERLAY STYLE

Athena gebruikt een unieke manier van het weergeven van inhoud om de aandacht te verplaatsen naar je beeldvorming. De informatie voor een WooCommerce product of portfolio-item, word weergegeven door er met de muis overheen te bewegen. Dit zorgt ervoor dat alle plaatjes de aandacht krijgen die ze verdienen.

AANGEPASTE HOMEPAGE

Als aanvulling op de Featured slider heeft dit thema een optioneel content  widgetized homepage waarin u widgets(Introductory Message, Features, Blog Posts, Featured Products) kunt toevoegen en ordenen met de Woo Components Widget.

POWERFUL PORTFOLIO MANAGEMENT

Het portfolio sectie van Pixelpress is aangedreven door zijn eigen aangepaste berichttype met een overzicht van uw portfolio die word weergegeven op de homepage en zijn eigen paginatemplate om uw portfolio weer te geven.

AANGEPASTE TYPOGRAFIE

U kunt uw lettertype wijzigen in een lettertype die bijpassend is bij het thema. Dit thema bevat ook volledige Google Fonts support. Standaard word lettertype Signika gebruikt.

 

AANGEPASTE WIDGETS

Als toevoeging op de widgetized homepage en de aangepaste module widget heeft dit thema heeft 1 widget sidebar en maximaal 4 widget gebieden in de footer.  Zoals altijd zijn er eigen Woo Widgets aanwezig(Ad Space, Blog Author, video/Embed, WooTabs, Search, Flickr and Twitter).

ALTERNATIEVE STIJLEN

Het thema bevat meerdere stijlen welke je kan zien in de demo. Dit thema bevat ook een stijlingsoptie voor de achtergrond kleur/afbeelding, omgeving, links en knoppen kleuren.

 

Comments are closed.

Mijn actieprijs Excl. BTW

0
,-
  • Selecteer een pakket aan de linker kant.

toch liever een offerte op maat?

op werkdagen binnen 4 uur antwoord

Maatwerk nodig?
neem vrijblijvend contact met ons op

Daarom wil jij je website laten maken door 123GoedkopeWebsite.nl

123GoedkopeWebsite.nl garandeerd:
  • laagste prijs van Nederland vanaf 99 euro
  • éénmalige investering, geen licenties of maandelijkse kosten
  • gewoon telefonisch bereikbaar 0314 - 36 15 16
  • website direct online
  • volledig Wordpress CMS
  • 100% tevredenheids garantie
  • eigen website, geheel onafhankelijk

Inmiddels 0139126 websites ontwikkeld