In 3 stappen je website bestellen
Stap 1  ■  Kies je pakket
Stap 2  ■  Webdesign
Stap 3  ■  Bestelling afronden

Appply

Appply template
Bekijk demo Bekijk een ander thema

Een fors en ruim thema, klaar om je inhoud te laten zien. Appply is het thema voor jou. Voor het bloggen, een online webwinkel, of een zakelijk website, Appply transformeert zichzelf in hetgeen wat jij nodig hebt. Met  “Features by WooThemes” en “Testimonials by WooThemes” geïntegreerd, en de styling voor WooDojo, werkt Appply out-of-the-box voor elk type website dan ook.

UNIEKE FUNCTIES

VOLLEDIG RESPONSIVE DESIGN

Het ontwerp zal schalen zodat het past in alle browser breedtes/resoluties en mobiele apparaten. Ga uw gang, bekijk de demo en schaal uw browservenster!

FEATURED SLIDER

Een grote homepage featured slider vult de header van de pagina. Gebruik deze slider om je services, laatste advertenties of om content te laten zien. Allemaal mogelijk door zijn eigen berichttype en het complete responsieve FlexSlider, die het mogelijk maakt om deze informatie te bekijken via mobiele apparaten.

AANGEPASTE HOMEPAGE

Als aanvulling op de Featured slider heeft dit thema een optioneel content  widgetized homepage waarin u widgets(Introductory Message, Features, Blog Posts, Featured Products) kunt toevoegen en ordenen met de Woo Components Widget.

INTRODUCTIE TEKST

Een geavanceerd welkomsbericht zit ook bij het thema Appply in, met ondersteuning voor shortcodes waarmee je knoppen en tekstvakken kunt plaatsen om jouw bedrijf te promoten.

FEATURES DOOR WOOTHEMES

Dit thema sluit naadloos aan op de Features plug-in van WooThemes. Gebruik de plug-in om uw bedrijf, producten of services weer te geven in een widget gebied.

TESTIMONIALS DOOR WOOTHEMES

Dit thema sluit naadloos aan bij de Testimonials by WooThemes plug-in. Gebruik de plug-in om weer te geven wat gebruikers zeggen over uw bedrijf in een widget gebied.

AANGEPASTE WIDGETS

Naast de widgetized homepage en aanpasbare componenten widget heeft dit thema 4 widget gebieden in de footer. De Woo Widgets(Ad Space, Blog Author, Video/Embed, Subscribe & Connect, Search and Flickr) zitten hierbij inbegrepen.

ALTERNATIEVE STIJLOPTIES

Dit thema bevat een variatie van een aantal stijlen welke je kan zien in de demo. Ook bevat deze thema stijl opties voor de achtergrond kleur/afbeelding, omgeving, link en knoppen kleuren.

Comments are closed.

Mijn actieprijs Excl. BTW

0
,-
  • Selecteer een pakket aan de linker kant.

toch liever een offerte op maat?

op werkdagen binnen 4 uur antwoord

Maatwerk nodig?
neem vrijblijvend contact met ons op

Daarom wil jij je website laten maken door 123GoedkopeWebsite.nl

123GoedkopeWebsite.nl garandeerd:
  • laagste prijs van Nederland vanaf 99 euro
  • éénmalige investering, geen licenties of maandelijkse kosten
  • gewoon telefonisch bereikbaar 0314 - 36 15 16
  • website direct online
  • volledig Wordpress CMS
  • 100% tevredenheids garantie
  • eigen website, geheel onafhankelijk

Inmiddels 0139126 websites ontwikkeld