In 3 stappen je website bestellen
Stap 1  ■  Kies je pakket
Stap 2  ■  Webdesign
Stap 3  ■  Bestelling afronden

Announcement

Announcement template
Bekijk demo Bekijk een ander thema

Announcement is een thema die perfect is voor de meest bijzondere aankondigingen in je leven. Gebruik het thema bijvoorbeeld om je huwelijk, een geboorte van je opkomende baby, diploma-uitreiking, de opstart van een nieuw bedrijf aan te kondigen. Als je dat niet wilt, maak dan gebruik van het flexibele componenten systeem om Announcement om te buigen naar je verlangen.

UNIEKE FUNCTIES

AANGEPASTE HOMEPAGE

De homepagina is waar het allemaal gebeurt bij het thema Announcement. Bestaande uit een, op een componenten gebaseerde layout (met voorbeelden beschikbaar voor geboorten, huwelijken, geslaagden, en zakelijke websites). Announcement richt zich op het weergeven van foto-sliders, content-gebieden, blog berichten, reacties en widgetized gebieden in de footer.

PHOTOGRAPH SLIDER

De Announcement photograph slider benadrukt noemenswaardige content op uw website. Het aanklikken van een slide zorgt ervoor dat de inhoud in een pop-up venster word weergegeven.

AANGEPASTE POST LAYOUTS

Met Announcement kun je unieke lay-outs voor alle pagina’s creëren. In het aangepaste instellingen paneel kun je aangeven hoeveel kolommen je pagina moet weergeven(van 1 tot maximaal 3 kolommen).

COMPONENT-GEBASEERDE LAYOUT

Announcement’s lay-outs zijn gebaseerd op een componenten structuur die eindeloos virtuele lay-out mogelijkheden maakt. Er zijn meerder lay-outs opties aanwezig voor geboorten, trouwerijen, geslaagden en zakelijke websites, evenals een aangepaste lay-out met widgets. De componenten die het thema bevat zijn: Fotoslider, Aftellende timer, pagina inhoud, headlines, baby statistieken een video switcher, een blog en nog meer!

BABY STATIC GRID

Als je Announcembent gebruikt om de geboorte van je kind aan te kondingen hebben we een onderdeel speciaal voor deze gelgenheid. Met de Baby Statistics Grid kun je de informatie van de baby invullen zoals, het geboortegewicht, grootte, oogkleur, haarkleur en een pagina met meer informatie over het nieuwe familielid.

AANGEPASTE TYPOGRAFIE

U kunt uw lettertype wijzigen in een lettertype die bijpassend is bij het thema. Dit thema bevat ook volledige Google Fonts support. Standaard worden lettertype  Lobster, Droid Sans and Droid Serif gebruikt.

AANGEPASTE WIDGETS

Het thema heeft 1 widget sidebar en maximaal 4 widget gebieden in de footer, zoals altijd zijn er eigen Woo Widgets aanwezig(Ad Space, Blog Author, video/Embed, WooTabs, Subscribe & Connect, Search, Flickr and Twitter).

Comments are closed.

Mijn actieprijs Excl. BTW

0
,-
  • Selecteer een pakket aan de linker kant.

toch liever een offerte op maat?

op werkdagen binnen 4 uur antwoord

Maatwerk nodig?
neem vrijblijvend contact met ons op

Daarom wil jij je website laten maken door 123GoedkopeWebsite.nl

123GoedkopeWebsite.nl garandeerd:
  • laagste prijs van Nederland vanaf 99 euro
  • éénmalige investering, geen licenties of maandelijkse kosten
  • gewoon telefonisch bereikbaar 0314 - 36 15 16
  • website direct online
  • volledig Wordpress CMS
  • 100% tevredenheids garantie
  • eigen website, geheel onafhankelijk

Inmiddels 0139126 websites ontwikkeld